ISPOHUJTE MESO BEZ PRŽENJA U ULJU: Jednako je ukusno i sočno, super ide uz pomfrit - deca će ga obožavati
Ovako pripremljeno meso je sočnije i ukusnije od bilo kog, a najbolje se slaže uz pomfrit.
Ali, ako ne želite da se odreknete pohovanog mesa, onda vam predlažemo drugačiji način pripreme.
Na ovaj način ne morate da pohujete samo meso, već i povrće. Meso ili povrće pripremite kao i obično. Prvo uvaljajte u brašno, zatim u umućena jaja, a onda i u prezle. Poređajte na pleh obložen pek papirom, pa premažite uljem. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°S oko pola sata. Posle 15 minuta okrenite na drugu stranu i nastavite da pečete.
(Stvarukusa/mondo)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
MEDITERANSKI PIRINAČ: Posno jelo sa tajnim sastojkom koji mu daje poseban šmek
09. 04. 2024. u 17:52
PREDLOG ZA POSNI DORUČAK: Pašteta od oslića i oraha, lako se i brzo sprema
09. 04. 2024. u 10:06
POSLE 26 GODINA REŠENA MISTERIJA: Nestali tinejdžer pronađen na 200 metara od svoje kuće - "Omtičar mi je bacio čini"
ALŽIRAC koji je nestao pre 26 godina pronađen je u komšijskoj kući, samo nekoliko minuta hoda odakle je nestao, saopštilo je ove nedelje ministarstvo pravde te zemlje.
16. 05. 2024. u 16:28
VELIKI JURIŠ NA HARKOV: Počelo oslobađanje važnog mesta - "Ruske trupe samouvereno idu napred" (MAPA)
RUSKE trupe počele su oslobađanje mesta Lipci u Harkovskoj oblasti, rekao je na Prvom kanalu šef regionalne administracije Vitalij Gančev.
16. 05. 2024. u 15:53
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (0)