LAZETIĆU UVEK TEŠKO U LUČANIMA: Strateg TSC-a uverava da njegov tim ne čeka lak zadatak

M. Bl.

16. 05. 2024. u 15:02

TRENER fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da je ekipa Mladosti uvek neugodan protivnik, ali i dodao da je će njegova ekipa u preostale dve utakmice u Super ligi Srbije dati sve od sebe da prevaziđe očekivanja.

ЛАЗЕТИЋУ УВЕК ТЕШКО У ЛУЧАНИМА: Стратег ТСЦ-а уверава да његов тим не чека лак задатак

FOTO: M. Vukadinović

- Za nas je Mladost uvek težak protivnik... Mladost i Napredak su jedine ekipe koje u ovom delu takmičenja nemaju imperative i ambicije, a to može da bude prednost. Mladost nema šansu za plasman, mogu opušteno da igraju, a nama uslovi na njihovom stadionu ne odgovaraju i teško uspevamo da sprovedemo isplanirano - rekao je Lazetić, prenosi klub.

- Naravno, to deo igre, naša liga je takva i tome moramo da se prilagodimo - dodao je on.

Fudbaleri TSC-a sutra od 18.30 gostuju ekipi Mladosti, u utakmici 36. kola Super lige Srbije. TSC je treći na tabeli domaćeg šampionata sa 72 boda, odnosno ima dva manje od drugoplasiranog Partizana, dok je Mladost sedma sa 43 osvojena boda.

- Spremni smo i u dobrom momentu, na našoj internoj tabeli koja nam je veoma važna, smo se dodatno popravili i možda nam uspe da u ove preostale dve utakmice prevaziđemo očekivanja. Bićemo maksimalno fokusirani i pokušaćemo da dobrom igrom dođemo do rezultata - rekao je Lazetić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!