KAO AVIONSKA PISTA: Pogledajte kako izgleda most koji je bio uništen u poplavama kod Kraljeva - Obećanje ispunjeno i pre roka (FOTO)

M. Škorić

25. 11. 2023. u 10:46

NEKOLIKO dana pre predviđenog roka, novi most preko Musine reke u Adranima, na Ibarskoj magistrali nedaleko od Kraljeva, juče je, u 13 sati, pušten u saobraćaj.

КАО АВИОНСКА ПИСТА: Погледајте како изгледа мост који је био уништен у поплавама код Краљева - Обећање испуњено и пре рока (ФОТО)

Foto: G. Šljivić

Vodena bujica u junu bila je nemilosrdna prema mostovima u Zapadnoj Srbiji. Osim mosta koji povezuje nekoliko čačanskog sela, srušena je i veza preko reke za meštane Adrana kod Kraljeva. Nakon što su radovi ubrzani taj most juče je pušten u saobraćaj.

Ovaj most služiće decenijama jer je urađen od najkvalitetnijih materijala, a ujedno je i bezbedniji i sigurniji za saobraćaj. Otvaranje mosta će mnogo značiti svim stanovnicima Adrana, Kraljeva, ali i ljudima koji Ibarskom magistralom nastavljaju do Čačka, autoputa Miloš Veliki i dalje.

Sinoć je u Kraljevu na predizbornom skupu liste "Srbija ne sme da stane" predsednik Aleksandar Vučić komentarisao situaciju o mostu u Adranima. On je napomenuo skandal koji je u pojedinim opozicionim medijima stvoren oko rušenja mosta u Adranima, iako je most već bio uništen prethodnim poplavama, ali i istakao da niko u istim tim medijima nije naglasio da je most obnovljen, jer kako kaže, gotovo "da ne postoji dobra vest", te se nikada ničiji trud ni rad ne poštuje.

Foto: G. Šljivić

Podsetimo, ministar građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Goran Vesić, zahvalio se radnicima koji su uradili odličan posao u teškim uslovima i dodao da će se nastaviti sa radovima na uređenju korita Musine reke.

BONUS VIDEO: PUTEVI ZA BUDUĆNOST - Pogledajte petu epizodu video-serijala "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije