SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SRPSKE NAPREDNE STRANKE ZAKAZANA ZA DANAS: Naprednjaci daju poslednju reč na tim iz Nemanjine 11

M. St.

30. 04. 2024. u 08:00

POSLEDNjU reč na sastav buduće Vlade Srbije daće rukovodstvo Srpske napredne stranke na sednici Predsedništva zakazanoj za danas u 9 časova.

СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЗАКАЗАНА ЗА ДАНАС: Напредњаци дају последњу реч на тим из Немањине 11

Foto Novosti

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić najavila je da će ova tema biti na stolu naprednjaka, a očekuje se da posle sastanaka bude saopšteno ko će činiti budući tim Nemanjine 11. Iako se o imenima ministara dosta spekulisalo, budući premijer Miloš Vučević nije do sad otkrivao svoje saradnike.

Osim o kadrovskim rešenjima buduće Vlade, o kojoj će poslanici Skupštine Srbije raspravljati tokom prvomajskim praznika, na dnevnom redu naći će se i kampanja za predstojeće beogradske i lokalne izbore, kao i pritisci na Srbiju i borba za nacionalne interese. Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić pretpostavlja se, izvestiće svoje stranačke kolege o tome šta je postignuto u Njujorku, kao i o izazovima koji očekuju našu zemlju i novu Vladu u narednom periodu.

Brnabićeva je juče izjavila da šef države nije uključen u izbornu kampanju jer se bavi rešavanjem teških nacionalnih pitanja, kao što je Rezolucija o genocidu u Srebrenici, ali da on teži i nada se, da će moći da se uključi u kampanju posle 16. maja.

Prethodna sednica Predsedništva SNS održana je 5. aprila kada je razgovarano o beogradskim izborima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (36)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo