EDVARDS ZNA ŠTA MU JE ČINITI: Jedan od najboljih bekova današnjice mora briljirati kako bi Minesota imala šanse protiv Denvera

V.M.

10. 04. 2024. u 12:05

EDVARDS je sinoć oborio rekord karijere protiv Vašingtona postigavši 51 poen, ali večeras mora pružiti novu sjajnu partiju jer njegovi Timbervulvsi gostuju Nagetsima u derbiju vrha Zapadne konferencije (4.00).

ЕДВАРДС ЗНА ШТА МУ ЈЕ ЧИНИТИ: Један од најбољих бекова данашњице мора бриљирати како би Минесота имала шансе против Денвера

FOTO: Tanjug/AP

Entoni Edvards je ove godine napravio veliki iskorak u svojoj igri, znatno je napredovao i već sada se smatra jednim od najboljih igrača današnjice.

Napadački arsenal ovog talentovanog košarkaša je ubitačan, jer pored sjajnih atletskih i tehničkih sposobnosti poseduje i ubitačan šut sa poludistance, kao i za tri poena.

To smo videli i sinoć kada je u duelu sa Vašingtonom oborio svoj rekord karijere ubacivši 51 poen, uz odlične procente šuta (17/29 iz igre), a uz to je bio perfektan sa linije za slobodna bacanja (11/11).

Minesota, Denver i Oklahoma se bore za prvo mesto na Zapadu i prednost domaćeg terena u plej-ofu, Timbervulvsi i Nagetsi imaju po 55 pobeda, dok su Tanderi nešto ''lošiji'' sa 54 i svima je jasno koliko je večerašnji meč bitan.

Očekujemo da lopta više nego inače bude u Edvardsovima rukama, trebalo bi da uzme veliki broj šuteva jer i dalje nema Karla Entonija Taunsa i zbog toga predlažemo plus na bivšeg studenta Džordžije.

NAŠ TIP: Entoni Edvards +26,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)