GOSTPRIMSTVO ZA ELITU: Neki gledaoci će za paket usluga na Olimpijskim igrama izdvojiti blizu trideset hiljada evra

Specijalnim gostima i veoma važnim ličnostima, a pre svega onim najbogatijima, na raspolaganju za predstojeće Olimpijske igre biće posebni paketi karata koji će koštati i do 27.730 evra. Vaučeri zvanično nose naziv "Gostoprimstvo".

ГОСТПРИМСТВО ЗА ЕЛИТУ: Неки гледаоци ће за пакет услуга на Олимпијским играма издвојити близу тридесет хиљада евра

Foto: Goran Čvorović

Sistem je nalik smeštaju u loži na stadionima prilikom utakmica, ili dočeku u VIP-salonima na aerodromima, s tim što će ga pratiti čitav niz drugih usluga.

Umesto direktno na tribine, vlasnici ovakvih najskupljih karata ići će prvo u salon gde će ih dočekati šampanjac i hrana koju će pripremati kulinarski majstori sa zvezdicama. Zatim će gledati takmičenja, ali sve je zamišljeno tako da bude još svečanije od klasične lože, sa foteljama i stočićima na kojima će stajati posluženje. O svemu se brine jedna američka firma koja je pobedila na tenderu za projekat vredan 1,4 milijarde evra.

Vlasnici ovih karata mogu da računaju na šest noći u hotelu "Montalamber" s pet zvezdica na Levoj obali tokom druge nedelje Igara, na 6 ulaznica za sportske događaje među kojima su finale košarkaškog turnira u "Bersiju", na finale atletskog takmičenja koji su izuzetno traženi, na propusnicu za gradske muzeje… Predviđen je, između ostalog, i ručak na prvom spratu Ajfelove kule.

Dva čuvena gradska mosta, Alma i Konkord, biće pretvoreni u restorane na otvorenom odakle će moći da se posmatra povorka brodova s delegacijama na otvaranju OI, a vlasnici VIP-karata imaće privilegiju da u njima dobiju svoje mesto za stolom 26. jula. Naravno, prisustvovaće i ceremoniji zatvaranja.

Najjeftiniji "paket" košta samo 85 evra i omogućuje prisustvovanje jednom takmičenju sa pristupom snek-baru, dok polovina ponude košta manje od 175 evra. Ponuđeno je ukupno 780.000 vaučera.

Po najnižoj ceni trenutno su na raspolaganju tamičenja u ženskom golfu, petoboju i brzom hodanju. Posebno gostoprimstvo na borilištu, trodnevni smeštaj u hotelu s tri zvezdice uz prisustvovanje na šest sportskih događaja, staje, na primer, 495 evra. Trenutno mogu da se nađu mesta za muški i ženski stoni tenis.

Čak 2.020 evra treba izdvojiti za isto to, ali kada je reč o muškom golfu ili badmintonu.

Foto: Goran Čvorović

Sa pariskih mostova će se gledati otvaranje Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima