ŠANSA ZA ZVEZDU? Šampion Italije se odriče igrača koji je osvedočeni "delija"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

08. 05. 2024. u 11:07

CRVENA zvezda bi mogla da dobije veliko pojačanje iz Serije A.

ШАНСА ЗА ЗВЕЗДУ? Шампион Италије се одриче играча који је осведочени делија

FOTO: Tanjug/AP

Pokušavali su Crvena zvezda i Zvezdan Terzić da dovedu Marka Arnautovića, ali je on odlučio da svojevremeno pojača Bolonju, a potom i Inter prošlog leta. Uspeo je da osvoji titulu sa "neroazurima", a po svemu sudeći, klub će na leto pokušati da mu pronađe novu sredinu.

- Iz Intera su najavili da žele da ga prodaju (barem tako pišu mediji na čizmi) i spremni su da saslušaju sve ponude. Pogotovo bi izašli u susret Arnautoviću ako ovaj odluči da iz nekog razloga postane slobodan agent, prenosi "Telegraf".

A to bi opet moglo da uključi Zvezdu u celu priču i da Arnautović sa 35 godina ispuni svoju ličnu želju i obuče crveno-beli dres.

- U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu, bilo bi mi top da im "zabijem" jedan gol na Marakani - rekao je Arnautović svojevremeno.

Ove sezone austrijski reprezentativac imao je problema sa povredama i dao je samo četiri gola, uz tri asistencije, na 33 utakmice u dresu šampiona Italije.

Za Zvezdu bi bio pakleno pojačanje u lovu na novu Ligu šampiona...

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)