ŠAMPION SE NE OPUŠTA: Fudbaleri Crvene zvezde ne idu u Lučane protiv Mladosti na "izlet"

Z. Ćorović

08. 05. 2024. u 12:45

NEMA opuštanja, iako je titula već u džepu. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je poručio da od svog tima (18.30) u Lučanim protiv Mladosti očekuje još jedno šampionsko izdanje. Sigurno je da će biti mešanja karata, novu šansu kao zapete puške čekaju mladi igrači crveno-belih, poput Šljivića, Mimovića, Sremčevića, Radojevića...

ШАМПИОН СЕ НЕ ОПУШТА: Фудбалери Црвене звезде не иду у Лучане против Младости на излет

FOTO: FK Crvena zvezda

- Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili - ističe Milojević. - To je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo i želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako i treba da razmišljamo.

Zvezdin trener je, po običaju, lepim rečima pričao o današnjem domaćinu.

- Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju odličan spoj, igrače koji su iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Jaki su kao kolektiv, zato nas očekuje teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali. n

Džajić: Pogođena zlatna "žica"

POČASNI predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić ponosan je posle osvajanja nove tilule.

- Veliki je uspeh i za svako poštovanje biti prvak države sedam puta u nizu. Trebalo bi nastaviti u tom pravcu. Rezultati su plod kvalitetnog rada u kontinuitetu. "Žica" je pogođena čim se titule osvajaju u seriji. Crvena zvezda nikad ne staje i ne dozvoljava da se opustiš ni u jednom segmentu. Time je uspeh još veći. Sigurno je želja da se osvoji i Kup i zaokruži sezona duplom krunom - zaključio je Džajić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)