NIJE PRIVREMENO REŠENJE! Albert Nađ novi trener Partizana, evo na koliko je potpisan ugovor

Novosti online

30. 04. 2024. u 14:44

Igor Duljaj od ponedeljka više nije trener Partizana, a od utorka je to zvanično postao njegov dosadašnji pomoćnik, Albert Nađ.

НИЈЕ ПРИВРЕМЕНО РЕШЕЊЕ! Алберт Нађ нови тренер Партизана, ево на колико је потписан уговор

Foto arhiva

"Nakon što su završene sve formalnosti, Albert Nađ je imenovan za novog šefa stručnog štaba FK Partizan.

Ugovor je potpisan na godinu i po dana.

Novi članovi stručnog štaba su Miroslav Čermelj, Miroslav Vulićević i Miloš Podunavac", saopštili su crno-beli.

Podsetimo, iako je jesenji deo sezone završio na prvom mestu, klub iz Humske sada, pet kola pre kraj Superlige, ima čak 11 bodova manje od vodeće Crvene zvezde.

Od nje je u aprilu ekipa izgubila i prvenstveni večiti derbi, i megdan u polufinalu Kupa, ali to nisu bili jedini neuspesi crno-belih, zbog čega je i odluka uprave takva kakva jeste što se dosadašnjeg stratega tiče.

Inače, Upravni odbor kluba je jednoglasno doneo odluku o smeni Igora Duljaja, i to nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja, kao i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja. Svi članovi uprave saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata.

"Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera", navodilo se u sinoćnjem saopštenju Partizana, u kome je bilo istaknuto da će "ekipu u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba", ali današnje potpisivanje ugovora na godinu i po dana - znači da nekadašnji vezista crno-belih nije samo privremeno rešenje.

BONUS VIDEO: Trenutak kada su prvi put upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo