IZAZVALA ODUŠEVLJENJE PRISUTNIH: Jelena Karleuša se pojavila u stilu svetskih zvezda prilikom druženja sa fanovima (FOTO)

Dušan Cakić

27. 04. 2024. u 21:25

POP DIVA Jelena Karleuša u tržnom centru u Beogradu na vodi održanizovala je “meet and greet, odnosno susret sa svojim fanovima, a koji je upriličen povodom izlaska iz štampe fizičkih izdanja njenih CD-ova “Alfa” i “Omega”.

ИЗАЗВАЛА ОДУШЕВЉЕЊЕ ПРИСУТНИХ: Јелена Карлеуша се појавила у стилу светских звезда приликом дружења са фановима (ФОТО)

Foto: ATA images

Jelena je došla u neon zelenom autfitu uz vrisku i oduševljenje fanova.

Foto: ATA images

Kako je za “meet and greet” vladalo ogromno interesovanje ne samo Jeleninih fanova, već i ostalih mnogobrojnih posetilaca šoping centra, u jednom trenutku došlo je do totalne “blokade” i stampeda svih onih koji su hteli da uživo vide i slikaju se sa pop divom.

Foto: ATA images

Muzička zvezda je izdvojila vremena, pa je sa našom ekipom porazgovarala i otkrila kada izlaze spotovi za albume, kojima je pomerila sve granice.

- Spremamo ludilo. Jedva čekam da čujete i vidite. Turneja počinje na jesen, a krećemo od Skoplja. Tokom celog leta imamo velike koncerte po trgovima širom Srbije, Crne Gore, Bosne i ja ću koliko sutra najaviti sve te trgove. Baš imamo puno trgova. To su isto koncerti. Imamo Niš u junu, tako da, tu će biti sigurno nekih 40-50.000 ljudi i tako...to su ogromni koncerti. Upravo pripremamo još dva spota u toku leta. To je jedno od iznenađenja, ali nije za pesmu "Abu Dabi" – zaključuje JK.

Foto: ATA images

Pre nekoliko dana Jelena je najavila i da će se uskoro njena dva nova albuma pojaviti i u obliku gramofonskih ploča. Koliko je velika potražnja za njenim CD-ovima svedoči i to što je čitav prvi tiraž rasporodat za samo nekoliko sati još prvog dana prodaje.

 

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo