KAO U CRTANOM FILMU: Mladiću upali ključevi u kontejner, na kraju i on sam završio u njemu - Vatrogasci imali pune ruke posla (FOTO)

Novosti online

30. 04. 2024. u 16:30

BIZARNI splet okolnosti doveo je do toga da vatrogasci spasavaju mladića iz kontejnera. Kao u crtanom filmu njemu su tokom bacanja đubreta upali ključevi u kontejner, da bi nedugo zatim i on sam završio u njemu.

КАО У ЦРТАНОМ ФИЛМУ: Младићу упали кључеви у контејнер, на крају и он сам завршио у њему - Ватрогасци имали пуне руке посла (ФОТО)

Foto Ž. Knežević

Čovek je bacao plastični otpad u kontejner obeležen za to u češkom Kromježižu i pritom je ubacio ključeve u podzemni kontejner. Pokušavao je da ih dohvati uporno te je na kraju i sam upao unutra, ostajući među gomilom plastičnih flaša unutar.

U spasavanju je učestvovala i vatrogasna jedinica iz češkog grada.

- Po dolasku su otkrili da je muškarac bacio ključeve u kontejner predviđen za bacanje plastike - objasnila je portparolka vatrogasne službe Lucie Javorikova.

Kada je konačno došao do ključeva, shvatio je da je u bezizlaznoj situaciji.

- Srećom, ništa mu se nije dogodilo. Ali nakon što je pronašao ključeve, saznao je da ne može sam da izađe bez pomoći - rekla je portparolka.

Izvlačili ga merdevinama

Na sreću, prošla je žena koja nije bila ravnodušna prema sudbini "zatvorenika kontejnera" i alarmirala je vatrogasce. Jedan od njih je doslovno zaronio do čoveka u kontejneru.

- Potom mu je pomogao da se popne pomoću merdevina za spasavanje - dodala je Javoržikova na kraju.

(Blic)

BONUS VIDEO: ANKETA: Gde idete za prvi maj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao