PIJANI RELI NA PUTEVIMA U BANATU: Policija u Kikindi za vikend otkrila 378 prekršaja prebrze vožnje

Рада Шегрт
Rada Šegrt

29. 04. 2024. u 10:46

Saobraćajna policija Policijske uprave u Kikindi na putevima u Severnobanatskom okrugu registrovala je proteklog vikenda čak 378 vozača koji su počinili prekršaj, jer su vozili brže nego što je propisano.

ПИЈАНИ РЕЛИ НА ПУТЕВИМА У БАНАТУ: Полиција у Кикинди за викенд открила 378 прекршаја пребрзе вожње

Foto: R. Šegrt

Istovremeno je iz saobraćaja isključeno 11 vozača, koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, zbog čega su tri zadržana u policiji do 12 časova.

- Za dane vikenda dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo teže telesne povrede, dok je troje lakše povređeno. U ovim nezgodama je nastala ukupna materijalna šteta u iznosu od 380.000 dinara. Uzrok ovih saobraćajnih nezgoda su radnje sa vozilom i nestupanje prvenstva prolaza. Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 37 učesnika i izdato je 412 prekršajnih naloga – saopštila je Policijska uprava u Kikindi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima