PRIZNAO UBISTVO RADOŠEVIĆA U RUŠNJU: Okrivljeni za likvidaciju na pumpi izjašnjavali se o krivici

S. J. M.

08. 05. 2024. u 15:17

LUKA Vučetić iz Kraljeva, koji je uz Stefana Zlatanovića iz Lebana optužen za teško ubistvo Nikšićanina Ranka Radoševića u kafiću na pumpi u Rušnju prošle godine u martu, priznao je na pripremnom ročištu u Višem sudu u Beogradu da je učestvovao u tom zločinu. S druge strane osporavao je da je u pitanju teško ubistvo i da ga je počinio na podmukao način.

ПРИЗНАО УБИСТВО РАДОШЕВИЋА У РУШЊУ: Окривљени за ликвидацију на пумпи изјашњавали се о кривици

Foto: Printskrin

Njegov saučesnik Zlatanović je odbio da se izjasni o krivici, dok su Marko Pjanović i Azra Šabanović iz BiH, optuženi da su im pomagali u zločinu, negirali izvršenje tog krivičnog dela.

Odbrana i tužilaštvo na današnjem pripremnom ročištu predložili su dokaze. Suđenje će se nastaviti u junu kada bi okrivljeni trebali da iznesu odbrane.

Prema optužnici Pjanović i njegova devojka Azra pregovarali su sa Radoševićem da kupe neki automobil od njega. Dogovorili su se da se nađu sutradan u 11 časova na auto-placu da mu daju novac, a on njima vozilo. Međutim, u to vreme kada je Radošević stigao na pumpu, umesto njih su se pojavile ubice i sa sedam hitaca ga usmrtile. Vučetić i Zlatanović su optuženi da su pucali i pobegli. Uhapšeni su nekoliko dana kasnije, a zločin su snimile nadzorne kamere. Pjanović i devojka su optuženi i da su u Kraljevu ukrali automobil, koji su predali izvršiocima ubistva da ga koriste prilikom izvršenja zločina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!