DABETIĆ NEGIRAO OPTUŽBE ZA UBISTVO NOE: Kazao da nije kriv

S. J. M.

07. 05. 2024. u 15:16

OGNjEN Dabetić (34), okrivljeni za teško ubistvo Noe Milivojev u stanu u centru Beograda, negirao je danas na pripremnom ročištu u Višem sudu u Beogradu da je počinio to krivično delo. On je rekao da nije kriv i da nije tačno to što piše u optužnici.

ДАБЕТИЋ НЕГИРАО ОПТУЖБЕ ЗА УБИСТВО НОЕ: Казао да није крив

Foto: Printskrin

Na sledećem suđenju u junu trebalo bi da iznese odbranu.

On se sumnjiči da je Nou, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, ubio u junu prošle godine u svom stanu u centru Beograda, i onda je raskomadao i stavio u kante sa kiselinom, kako bi se kasnije otarasio njenog tela. Pre toga su se svađali. Navodno, on nije mogao da prihvati raskid veze.

On je optužen da je Nou ubio iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti i na podmukao način. Noini roditelji su prijavili njen nestanak, pa se dve nedelje tragalo za Noom. Saslušavano je više ljudi iz njenog okruženja, pa i Dabetić, koji je tvrdio da ne zna šta je sa njom. Međutim, policija je uzela od suda nalog da uđe u stan koji je iznajmljivao za život i unutra u toaletu zatekla nekoliko kanti sa kiselinom i delovima tela. Dabetić je odmah uhapšen i u policiji je priznao zločin, ali je posle na saslušanju u tužilaštvu negirao i branio se ćutanjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!