STEVAN OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA U KNEZ MIHAILOVOJ: Muškarcu zario nož u grudi, drug ga bacio u šaht

S.J.M.

30. 04. 2024. u 10:38

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stevana D. (33) zbog sumnje da je 3. decembra ove godine oko 1:20 časova u Knez Mihailovoj ulici nakon kraće verbalne rasprave nožem zadao ubodnu ranu A.V. u predelu grudi, nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život.

СТЕВАН ОПТУЖЕН ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА У КНЕЗ МИХАИЛОВОЈ: Мушкарцу зарио нож у груди, друг га бацио у шахт

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Optužnicom je obuhvaćen i Nemanja J. (21) zbog sumnje da je sakrio nož kojim je Stevan D. zadao ubod oštećenom, bacivši ga u šaht na uglu ulica Kralja Petra i Uzun Mirkove.

Tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Beogradu da Stevanu D. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskon periodu ponovio ili dovršio pokušano krivično delo.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Stevanu D. se na teret stavlja krivično dela Ubistvo u pokušaju, kao i Neovlašćeno držanje opojnih droga, s obzirom da je prilikom pretresa stana u kojem je neprijavljeno boravio pronađeno 0.48 grama kokaina i 1,19 marihuane.

Nemanja J. se tereti za krivično delo Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!