VOZILI POD UTICAJEM DROGA, ALKOHOLA, BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Kontrola saobraćaja u Sremskom okrugu

S. K.

26. 04. 2024. u 14:20

Na području Sremskog okruga, policija je sankcionisala ukupno 11 vozača koji su učinili prekršaje vožnja pod uticajem alkohola i opojnih droga, nedozvoljena brzina i vožnja bez vozačke dozvole.

ВОЗИЛИ ПОД УТИЦАЈЕМ ДРОГА, АЛКОХОЛА, БЕЗ ВОЗАЧКЕ ДОЗВОЛЕ: Контрола саобраћаја у Сремском округу

Foto SK

Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu protiv 53- godišnjaka koji je vozio „fijat“, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On se sumnjiči da je, vozeći sa 2,17 promila alkohola u organizmu, udario u vozilo koje se kretalo ispred njegovog i pobegao, ali je ubrzo pronađen. U ovoj nezgodi lakše je povređena žena iz vozila u koje je udario.

Na području Inđije zaustavljen je 44- godišnjak koji je upravljao “fijatom“ sa 2,00 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, a u Šidu 31-godišnji vozač „opela“ sa 1,85 promila alkohola.

Patrola u Sremskoj Mitrovici otkrila je 32- godišnjeg vozača „opela“ pod uticajem kanabisa i 23- godišnjaka koji je vozio „fijat“ pozitivan na opijate, u Staroj Pazovi 36- godišnjaka koji je upravljao „opelom“ pod dejstvom amfetamina, a u Rumi 30- godišnjeg vozača „audija“ pozitivnog na kokain. Kako navode iz PU Sremska Mitrovica, svim ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija u Pećincima zatekla je 26- godišnjeg vozača „audija“ bez položenog vozačkog ispita i 37-godišnjaka koji je upravljao „fijatom“ bez vozačke dozvole, a u Rumi 49-gošnjaka koji je vozio „golf“ bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

U Irigu je zaustavljen 23- godišnjak koji je vozio „mercedes“ brzinom od 142,9 kilometara na čas, za 62,9 više od dozvoljene i bez vozačke dozvole.

Protiv ovih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije